Morate se prijaviti da biste napisati komentar ili otvoriti novu temu.

NBA

Napokon uspješno registriran. Za početak da malo oživimo sport a nešto mi je najsvježija tema NBA Liga. Po prvi put u povijesti jedan kanadski klub osvojio je naslov. Toronto Raptors ujedno je i jedini kanadski predstavnik nakon što su Vancouver Grizzlies relocirani u Memphis. Na pobjedničkoj paradi došlo je do pucnjave koja je izazvala stampedo i izgleda da ima dvije ranjene osobe. U svakom slučaju ružno ali već dugo sport ne može proći bez incidenata. Dakle u ovoj temi možemo pisati sve o NBA Ligi, igračima, klubovima, rezultatima ali i doping aferama i ostalim stvarima kojima nije mjesto u sportu. Više ne pratim NBA intenzivno kao nekad ali ovaj naslov Toronto Raptorsa ipak je iznenađenje. Od novosti još ima da se finalisti Golden State Warriors vraćaju iz Oaklanda u San Francisco. Radi se o susjednim gradovima ali ne znam da li će se to odraziti na samo ime kluba koji se jedno vrijeme zvao San Francisco Warriors prije selidbe u susjedni Oakland. Za one koji nigdje ne mogu bez politike da podsjetimo kako je sjevernokorejski vrhovni vođa Kim Jong-un veliki fan NBA Lige a bivši igrač Dennis Rodman je rado viđen gost i kad su odnosi Sjeverne Koreje i SAD bili na samom rubu eskalacije. Rodman i Kim imaju neku svoju košarkašku diplomaciju. Sport ponekad zna spojiti nespojivo i zato ga volim.

Evo i mene imenjače registriran i promijenio avatar :Hvala ekipi portala Logično na pomoći . Mojoj rođakinji koja mi je pomogla promijeniti gravitacijski avatar i tebi što otvaraš košarkaške teme.

U pravi si . sjetimo se samo ping pong diplomacije

Imenjače, tvoj avatar mi je poznat odnekud. Da li su to Cipelići, crtani film kojeg sam jako davno gledao? Ne sjećam se imena likova ali ovaj mi je jako poznat, šef policije ili nešto slično iz Cipelgrada. Najviše volim nogomet ali sad su ljetne pauze pa je košarka aktuelnija. NBA Liga upravo završila pomalo iznenađujuće a krajem ljeta je i košarkaško SP u Kini.

Pozdrav imenjače jest Cipelići narednik ili destar Čizmić i ja sam to davno geledao onda je bilo novo. Eh da Kanadski Klub osvojio NBA ligu. I sinoć je bio draft.

Ispravak netočnog navoda Devetar Cokulić. tako se lik zove.

Izbornik