Morate se prijaviti da biste napisati komentar ili otvoriti novu temu.

Kako ugasiti account na forumu?

Nisam nigdje našao mogućnost da ugasim account. Trebali ste navesti da se ne smije kontra Kine i Xija, da su svete krave i dogmatske istine. Već sam prepravio ono što vam najviše smeta dok su ostali postovi moje autorsko pravo pa ću i njih prepraviti. Inače bi ih obrisao ali nisam našao tu mogućnost na forumu. Ja nemam šta tražiti na mjestu gdje ne mogu slobodno reći svoje mišljenje. A i forum je koma, 62 člana i onda kad se prebaciš na komentare treba validacija jer sam napisao SVOJE MIŠLJENJE o Kini. Izgleda da moram vas pitati za mišljenje, pa u tom slučaju ima klošara koji će za sitnu lovu pisati vaše mišljenje. Nisam ja od te sorte niti sam pokvareno odgojen da ljude izlodavam. Dakle, molim odgovor ili mi sami obrišite account ali onda želim i sve postove da obrišete jer to je moje autorsko pravo iako ne pišem za lovu. Cijeli život mi se okačili gladni na grbaču pa mogu barem svoje tekstove zaštititi.

Hvala lijepa i bila mi je velika nečast sudjelovati u "slobodnim" raspravama. Savjet: Jasnije definirajte pravila šta se smije i šta se ne smije pisati. Što je dogma i što su svete krave. Ovako čovjek pomisli da može napisati SVOJE MIŠLJENJE. Mea Culpa ali za utjehu imam onu Vae Victis!

Poštovani Max Payne,

Protiv Kine nije zabranjeno pisati, tako da ne volimo kada ne govorite istinu.

Forum je u test fazi i u budućnosti će samo registrirani korisnici moći komentirati.

Omogućili smo brisanje komentara.

S poštovanjem,

Admin

Pa nije baš da nije istina jer mi je komentar na nekoj temi o Hong Kongu morao čekati validaciju iako nema uvreda osim ako Rotschildina nije uvreda, moglo bi se protumačiti i kao izraz odmilja. Samo što to ne mogu dokazati pa nema smisla natezati se. Validiran je nakon što sam na forumu skrenuo pažnju na to. Ja stvarno nikom ne želim kinesku hegemoniju koja bi imala sve elemente rasizma kao što ne volim ni američko-izraelsku hegemoniju. Izazov novinarima: istražite veze familije Rothschild sa kineskom ekonomskom ekspanzijom. Neću ulaziti u to tko su Rothschildovi, oni kažu da su humanitarci pa svatko im je slobodan vjerovati. Zauzimanje strana nije objektivnost. Kina itekako ima putra na glavi a za ekonomski uspjeh žrtvovana su radnička prava. Sjevernokorejski Kim je otkačen lik ali njegovi spavaju u ponoć dok Xijevi gule prekovremene po zapadnjačkim pogonima u Kini. Radništvo na Zapadu masovno je ostajalo bez poslova jer su preskupi. I oni su žrtve, nije čovjek kriv činjenicom ako je rođen u USA ili bilo gdje na planeti. U svakom radnom odnosu postoje elementi izrabljivanja a komunistička Kina pljunula je na višestoljetnu borbu za radnička prava. To samo govori koliko su ikonografija i baljezganje priča za narod a Kineska Partija i Armija su tu da čuvaju radni narod od grešnih misli da bi mogli raditi 8 sati uz slobodne vikende. Hong Kong je priča za sebe, s njima se manipulira ali kada ti 2 miliona ljudi izađe na ulice to je dovoljan znak da su nostalgični za vremenima britanske vladavine jer njih nisu gazili kao neke druge kolonije. Ja ih razumijem jer njima je to manje zlo iako su u zaista nezavidnoj situaciji. Kome pravo, kome krivo tako diše Hong Kong i onda se stvaraju preduvjeti za manipulaciju. Objektivno pisanje nije zazivanje konačnog rješenja u Hong Kongu. Jednog dana i autor teksta bi mogao biti predmet konačnog rješenja ako se Kina uzdigne na razinu hegemona ako ništa onda zbog boje kože.

 

Samo kažem da navijački tekstovi nisu objektivnost. Komentari koji glorificiraju Kinu ne moraju čekati validaciju niti će biti obrisani. Hajde da bar dobivate neku lovu od Kineza pa bi čovjek rekao: dobro, prodali se za siću i sve pet. Bez problema prepoznam plaćeni pamflet a ovo me zaista čudi jer Kinezi nemaju tu praksu plaćanja glorifikacije koja je karakteristična za Amere ili EU što bi rekli Zapad. Kod njih se mora ali nema usput juana koji su bezvrijedni kao i dolar i kao svaka valuta tj. vrijednost im je samo u glavama ljudi. Moglo bi se tu pisati i o kvaliteti proizvoda Made in China jer danas se skoro sve štanca u Kini dok su imena firmi samo franšize i nekakvi logotipi koji se nakače na loš proizvod. Kvaliteta marki koje su se probile na tržištu dobrim proizvodima je toliko srozana pa više nije važno da li na proizvodu piše Bosch, Samsung, Philips jer sve je to smeće koje će raditi u prosjeku do isteka garancije. Prije preseljenja proizvodnje mnogi brandovi su bili svojevrsna garancija kvalitete a sad je bolje kupiti no-name proizvod samo da nije sklepan u Kini. Riknuo mi je relativno novi frižider Candy (Made in China). Prijatelj mi je skrpao neki 40 godina stari od Gorenja i radi fantastično kao nov. Pa kad nešto Made in China bude radilo kao Made in Yugoslavia da se može osposobiti i raditi kao novo s godinom proizvodnje iz prošlog stoljeća onda im skidam kapu što se tiče kvalitete. Ovako ih mogu samo izbjegavati iako je to danas skoro nemoguće. I takve teme bi bile zanimljive čitaocima osim uzdizanja Xija na razinu bezgrešnog sveca. Xi im je dalek i ne daje im kruha dok razne proizvode moraju plaćati iz svoga džepa pa ih još varaju na svakom koraku.

Izbornik